products

8 band WiFi Seluler Jammer

Halo, ayo konsultasi produk!

8 band WiFi Seluler Jammer


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:

Fitur: 

o Radius 8-band, 20 nganti 50 meter 

o Pemantauan jarak jauh liwat USB menyang internet kanggo ngontrol lan mateni, cocog karo macem-macem kahanan kanggo jaringan seluler intensitas sinyal

 

Spesifikasi: 

o Jam kerja: suwe 

o Total daya output: 12.5W 

o Pasokan listrik: 110 nganti 220V AC / 5V DC 

o Kontrol: remot kontrol nirkabel (urip lan mateni), ngawasi remot liwat USB menyang internet 

o OEM lan ODM disambut 

o Port output: 10W-30W

 

CDMA: 

Frekuensi: 870 nganti 880MHz 

Daya output: 34.5dBm (rata-rata) 

Daya output saluran: 5dBm / 30kHz (minimal)

 

GSM: 

Frekuensi: 930 nganti 960MHz 

Daya output: 34.5dBm (rata-rata) 

Daya output saluran: 5dBm / 30kHz (minimal)

 

DCS: 

Frekuensi: 1,805 nganti 1.880MHz 

Daya output: 33dBm (rata-rata) 

Daya output saluran: -2dBm / 30kHz (minimal)

 

3G: 

Frekuensi: 2.110 nganti 2.170MHz 

Daya output: 33dBm (rata-rata) 

Daya output saluran: -2dBm / 30kHz (minimal)

 

4G / 5G / WiFi Pita frekuensi opsional gumantung karo kabutuhan sampeyan

 

Packing: 

o Kemasan batin: 1 potong / kothak 

o Ukuran: 28 x 15 x 4.3mm 

o Bobot reged: 1,2kg

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita