products

8 Pita Jammer Sinyal Nirkabel

Halo, ayo konsultasi produk!

8 Pita Jammer Sinyal Nirkabel


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Rincian Produk

CDMA 800: 850 nganti 894MHz

GSM 900: 925 nganti 960MHz

GSM 1800: 1.880 nganti 1.880MHz (DCS)

GSM 1900: 1,920 nganti 1,990MHz (PCS)

3G: 2.110 nganti 2.170MHz 

WIFI2.4G: 2400-2500MHz utawa 5800MHZ (Opsional)

4G LTE: 725-770Mhz

4G LTE2600 2620-2690MHz

 

● Bisa nyedhiyakake jamuran 24/7/365 sanajan ing sistem pendinginan tetep.

● Desain daya sing bisa disetel output ndadekake macet luwih gampang digunakake para pangguna.

● Saben saluran frekuensi bisa dikontrol kanthi kapisah lan bebarengan.

● Babar pisan kanthi daya output dhuwur 18Watt ndadekake macet luwih efisien.

● Rentang perisai bisa nganti 40-50M

● Nganti 9 band frekuensi band, kalebu kabeh pita telpon seluler 4G 3G 2G, kanthi GPS utawa Bluetooth opsional.

 

APLIKASI: 

Ruang Rapat, Fasilitas Panyimpenan Minyak lan Gas Bumi, Lapangan Minyak lan Gas Bumi, Rumah Sakit, Bioskop, Studio Rekaman, Bank,

Ruang Ngontrak Kontrak, Gereja, Ruang Konferensi, Kelas, Fasilitas Tes, Layanan Keamanan, Unit Militer, Layanan Rahasia, Ruang Konferensi Berita, Perpustakaan, Museum, Penjara, Pengadilan, Patroli Perbatasan lan Penegakan Narkoba.

Wifi 4G 8 band signal jammer(图1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita