page

Babagan Kita

Halo, ayo konsultasi produk!

Profil Perusahaan

Vecano Electronics Company Limited didegake dening Pamrentah China ing taun 2011, fokus ing pangembangan lan pemasaran produk keamanan lan telekomunikasi.

HISEA minangka merek Vecano Electronics Co., Ltd. HISEA minangka inovator paling penting ing bidang RF macet. Kanggo ngatasi ancaman sing mbebayani saka piranti explosive improvisasi (RCIED), Vecano wis nandur modhal akeh kanggo ngrampungake macem-macem State-of-the-art. Sistem Jamming Vehicle, Jammers Portabel / Taktis, Jammer Stasioner, Jammers Bom, Jammers Rf, Jammer Cellphone, Solusi Jamming Khusus / Kedutaan Besar, Sistem Jammer Portable, Sistem Jamming Penjara, Solusi Jammers Genggem lan liya-liyane, kanggo nglindhungi transportasi pasukan, Militer lan pos pemeriksaan Polisi, perusahaan pamrentah sing gedhe, Skuad Pembuangan Bom lan konvoi VIP. Uga, HISEA ngasilake panguat sinyal seluler / amplifier seluler / repeater seluler. Produk sing digunakake ing zona buta ing kantor, kamar kulawarga, pabrik, bar, supermarket, garasi parkir bawah tanah, lsp, ing endi sinyal kasebut ora apik banget, utawa sanajan ana sinyal seluler ing ponsel, isih ana swara mandheg kanggo nelpon masalah kajelasan.

1-2009141FU5Q6

Kita duwe klompok R&D sing kuat lan apik banget sing nyedhiyakake riset lan pangembangan produk anyar. Dheweke biyen makarya ing perusahaan terkemuka ing industri telekomunikasi, kayata Huawei Technologies Co., Ltd. Kita ngewangi para pelanggan supaya bisa sukses, mikir banget karo wong-wong ing perusahaan kita, ngupayakake kaunggulan, menehi kontribusi kanggo negara kita lan duwe bathi sing inovatif, rajin, tepat lan praktis. Kita berorientasi karo konsumen lan nindakake sing paling apik kanggo nawakake produk sing marem kanggo pelanggan.

Penghormatan kualifikasi

Kekuwatan kita

Kapabilitas produk lan kemampuan pangiriman

From R&D patch to assembly production

Saka tambalan R&D nganti produksi rakitan

HISEA fokus ing pangembangan lan pemasaran produk keamanan lan telekomunikasi.

Extensive Training

Latihan Ekstensif

HISEA nyedhiyakake pelatihan ing lokasi lan pabrik kanthi ekstensif kanggo para pelanggan supaya entuk pemahaman sing luwih jero babagan solusi sing dipikolehi.

24x7 Technical Support

Dhukungan Teknis 24x7

HISEA duwe tim sumber daya teknis sing berpengalaman sing setya nyedhiyakake dhukungan teknis online utawa On-site kanggo sistem kita.

Adegan pabrik