page

FAQ

Halo, ayo konsultasi produk!
Nalika jammer sinyal ponsel bisa digunakake, sawetara ponsel nuduhake sinyal. Nopo iki

Nalika piranti tameng ponsel digunakake, ana rong kemungkinan sinyal sing ditampilake ing ponsel:

Pisanan yaiku ponsel bisa disambungake. Yen telpon seluler bisa dihubungake, tegese area tameng durung entuk tameng sing efektif lan ana bocor. Iki uga ateges manawa produk tameng ponsel sampeyan saiki ora bisa memenuhi syarat tameng situs sampeyan;

Salah sijine yaiku ponsel ora bisa nyambung. Yen kedadeyan kasebut, tegese ponsel ana ing kahanan kritis, lan kedadeyan ing ponsel kanthi anti-gangguan lan sensitivitas dhuwur.

Apa aku isih bisa surfing Internet sawise ponsel sekolah diblokir?

Saiki, akeh sekolah sing wis nginstal piranti tameng ponsel. Sawise tameng diuripake, apa partai siswa isih bisa online?

Umume, ana telung cara kanggo Internet ing ponsel.

Cara pertama yaiku surfing Internet liwat sinyal operator ponsel. Sawise piranti tameng diuripake, ponsel ora bisa nampa sinyal operator, sing nyebabake ora bisa nelpon utawa pesen teks, lan kanthi alami ora bisa ngakses Internet. Tameng kasebut efektif.

Cara nomer loro yaiku nyambungake ponsel menyang WIFI kanggo surfing Internet. Yen sampeyan cukup beruntung, jammer ora nggawa fungsi tameng saluran 2.4gwifi, mula sugeng, sanajan sampeyan ora bisa nelpon lan pesen teks, nanging aku duwe jaringan ing jagad iki, swara lan video QQ lan WeChat isih bisa digawa metu, nonton film lan main game ora masalah. Nanging, yen piranti tameng ndhukung fungsi tameng wifi, mula Internet ora bisa diakses ing kasus iki, lan tameng kasebut efektif.

Cara katelu yaiku transfer port LAN saka jaringan kabel langsung menyang ponsel. Cara iki kaya ngambah jagad sing ora ana wong, kaya komputer sing langsung nyambung menyang kabel jaringan, ora preduli manawa tameng dibukak utawa ora, ora ana gangguan, lan kecepatan jaringan lancar. Nanging yen ora ana antarmuka LAN ing jaringan eksternal, bakal diarani ora saben dina, lan ora bisa digunakake.

Nanging, tugas utama minangka siswa yaiku sinau, kerja keras lan sinau kanthi tliti, masa depan sampeyan minangka masa depan ibu negara.

Napa ora ana sinyal macet ing pesawat?

Sanajan jammer sinyal diarani sinyal "jammer", intine minangka sinyal "jammer" lan jammer daya dhuwur.

Alesan kenapa ponsel ora bisa digunakake ing pesawat yaiku supaya sinyal ponsel ora ngganggu komunikasi pesawat. Nginstal "jammer" tegese nginstal sumber gangguan sing gedhe. Mula, ora bakal ana piranti kasebut ing pesawat!

Pengin kerja sama kita?