products

Jammer ponsel genggem tangan (5 band)

Halo, ayo konsultasi produk!

Jammer ponsel genggem tangan (5 band)


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

HS-S50J sampeyan bakal bisa macet kabeh sinyal ing ponsel anyar kanthi nggunakake frekuensi 2G / 3G / 4G LTE / 5G / WiFi Opsional.

 

HS-S50J minangka piranti 5-antena kanthi penggemar sing adhem lan bisa kerja saka pangisi daya mobil nggunakake adaptor daya mobil. Pamblokir iki kompak banget lan bisa didhelikake ing kanthong utawa tas sampeyan. Sanajan ukuran portebel V-0065 nggawe daya output 2W sing kuat lan bisa macet nganti 10 ponsel sing beroperasi ing wilayah sing paling rapi. Radius macet nganti 15 meter utawa 50 kaki HS-S50J bisa macet kabeh frekuensi 2G: CDMA, GSM 900/1800 kanggo jaringan seluler Eropa lan GSM 850/1900 kanggo jaringan seluler Amerika, kabeh piranti lan ponsel sing aktif Frekuensi 3G (2.100 MHz) lan kabeh frekuensi 4G LTE lan 4G WiMax.

 

Spesifikasi:

 

Frekuensi Jamming: CDMA, GSM, 3G, 4G LTE, 4G WiMax, 5G, WiFi (Opsional Gawe miturut kabutuhan sampeyan)

Radius jamming: nganti 15 utawa 30 meter.

Daya output: 2000mW

Sumber daya: Adaptor batere lan daya

Batere: Baterai lithium-ion 12V 2600mAh

Umur batere: 1,5 jam

 

Piranti liya HS-S50J apa sing bisa macet:

- Modem USB 4G: Modem USB Telstra 4G, Modem USB Verizon Wireless 4G LTE, Verizon Jetpack ™ 4G LTE Mobile Hotspot, Pantech® 4G LTE Global USB Modem

- MyTouch 4G T-Mobile, sing uga nawakake panggilan Wi-Fi - kanthi V-0065 sampeyan bakal mblokir 4G uga sinyal WIFI

- Novatel MiFi 4510L Hotspot Cerdas sing nuduhake jaringan Verizon Wireless '4G LTE lan 3G nganti limang piranti sing bisa digunakake Wi-Fi

- BlackBerry Playbook 4G lan tablet HTC Evo View 4G

- Google Nexus S 4G lan Sprint HTC Evo 3D, sing nampilake konten 3D sing bisa dideleng tanpa kacamata khusus lan akeh piranti liyane ....


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita