products

Jammer ponsel genggem

Halo, ayo konsultasi produk!

Jammer ponsel genggem


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

• Portable banget. Gampang digawa.

• ukuran sawit

• Ganti ON / OFF nggawe pangguna luwih ramah.

• Efek jamming sing luwih efisien kanthi desain 0.5watt daya dhuwur.

• Tutup opsional supaya jammer luwih gampang digawa.

 

Jinis Pelabuhan Output Frekuensi Rentang radius
Tipe A

Eropa lan Timur Tengah

Pasar

GSM900 925-960 MHz 5M @ gumantung mobile

kahanan jaringan panyedhiya layanan

GSM1800 1805-1880 MHz
3G 2110-2170 MHz
Jinis B

Amerika lan Asia

Pasar

CDMA GSM 850-894 MHz 5M @ gumantung mobile

kahanan jaringan panyedhiya layanan

DCS PHS 1920-1990 MHz
3G 2110-2170MHz
Warna: Black Cards opsional nggawe miturut kabutuhan
Baterai lithium 3,7 v / 1200mA
Total Power output: 0,5watt / saben band

Ukuran Piranti: 95 * 48 * 57mm Bobot Paket: 0.24KG

Bobot Bersih: 68g                

Sistem:

Nextel, AMPS, TACS, NMT, GSM, DCS, CDMA, PDC, TDMA, PHS, IDEN, W-CDMA, UMTS, 3G

Batere internal: 90 menit sakitar

Suhu: -10 ℃ nganti + 50 ℃


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita