products

Jammer Sinyal Wifi Genggem (6 band)

Halo, ayo konsultasi produk!

Jammer Sinyal Wifi Genggem (6 band)


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Jammer seluler genggem paling apik HS-S60J bisa digunakake karo kabeh band frekuensi sing digunakake dening piranti nirkabel ing sekitar sampeyan kajaba frekuensi kurang lan band 4G. Yen sampeyan duwe piranti kaya ngono, meh ora ana sing bisa ngrusak privasi sampeyan utawa ngilangi kerahasiaan lokasi sampeyan ing jarak sekitar 15 meter ing sekitar sampeyan. Malah teknologi pelacakan paling anyar, eavesdropping, wiretapping lan anti privasi liyane ora bisa digunakake kanthi bener nalika ana ing jajaran produk iki. HS-S60J mesthi dadi jammer ponsel portebel paling apik.


HS-S60J kita minangka blocker ponsel profesional sing kudu diobati. Iki menehi keluwesan nyata babagan perlindungan sinyal nirkabel. Produk iki duwe saklar kanggo saben antena sing bisa digunakake kanggo milih jinis frekuensi sing pengin dicegah supaya ora bisa digunakake saben wektu. Yen sampeyan kudu ngamanake wilayah kasebut saka kabeh band - sampeyan bisa nindakake! Yen mung 5 menit, sampeyan mung butuh siji utawa rong pita frekuensi kanggo mandheg anggone makarya - sampeyan uga bisa nindakake. Piranti iki menehi kontrol total kanggo proses supaya bisa nglindhungi sinyal nirkabel sing luwih dipercaya ing endi wae.

 

Mangkene dhaptar lengkap frekuensi sing bisa dienggo piranti iki:

 

GSM800 lan GSM1900 ing AS, GSM900 lan GSM1800 ing Eropa

CDMA850 ing Amerika Serikat lan Eropa

Pita GPS L1, L2 lan L5, GLONASS

WiFi, Bluetooth lan kabeh piranti sing dioperasikake ing 2.4GHz / 5.8GHz Opsional (kaya kamera ndhelik lan mikrofon sing didhelikake)

Frekuensi 3G

4G minangka frekuensi opsional sing uga bisa ditambahake ing jammer iki

5G Opsional 

 

Spesifikasi:

Radius Pakaryan: 15 meter

Kekuwatan Sinyal: 2-10W

Power Supply: bisa digunakake liwat batere lan loro adaptor daya

Informasi Baterai: Lithium-ion 7.4V 3600mA

Wektu Kerja Baterai: maksimal 2 jam

Rincian Adaptor: AC 110 ~ 250V nganti DC 12V, mobil 12V nganti DC 12V, kalorone 2000mA

Rincian Antena: karet teknologi tinggi (6 unit)

Ukuran Piranti: 127 / 250x75x34mm

Bobot Produk: 500g

 



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita