products

Jammer Signal Band Daya Lengkap 5G

Halo, ayo konsultasi produk!

Jammer Signal Band Daya Lengkap 5G


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

1. Blokir band:

(A) Frekuensi: CDMA 870-880MHz 

(B) Frekuensi: GSM 935-960MHz 

(C) Frekuensi: DCS & PHS 1805-1920MHz 

(D) Frekuensi: 3G 2110-2170MHZ 

(E) Frekuensi: 4G 2600MHZ

(F) Frekuensi: 4G 800MHZ

(G) Frekuensi: GPS L1

(H) Frekuensi: WiFi2.4G

(I) Frekuensi: Wifi5.8G

 (J) Frekuensi: 5G 

Pita frekuensi bisa diatur miturut kabutuhan sampeyan.

 

2. Antena: 10PCS antena Omnidirectional 

3. Daya output: 3-5W 

4. Semidiameter interception: 5-40 meter 

5. Konsumsi Energi: 3W 

6. Pasokan Daya: AC110-220V ± 10% / DC5V 45-55Hz 

7. Kotor kasar: 0,6KG 

 

Teknologi 

1. Konsumsi daya sithik. Bisa kerja 2 jam 

2. Efektif nggawe langganan. Mung ngganggu downlink lan ora ana interception ing base station. 

3. Portabilitas ekstrem. Bobot kanggo mesin lan antena mung 0,6KG 

4. Nggunakake teknologi gangguan frekuensi lan frekuensi mini-super dhuwur. Efisiensi dhuwur. 

5. Desain wiwitan sirkuit alon-alon. Elemen kasebut bisa njaga kahanan operasi sing stabil kanthi integrasi dhuwur. 

6. Jammer duwe 10 antena, saben output 0,5-1 watt (output bisa diatur) 

7. Ngadopsi bahan paduan aluminium lan entuk efisiensi tinggi kanggo dadi panas lan tameng

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita