products

Ruang Rapat 6 band sinyal jammer

Halo, ayo konsultasi produk!

Ruang Rapat 6 band sinyal jammer


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Rincian Produk

1.CDMA 800: 850 nganti 894MHz

2.GSM 900: 925 nganti 960MHz

3.GSM 1800: 1.880 nganti 1.880MHz (DCS)

4.3G: 2.110 nganti 2.170MHz 

5.WIFI2.4G: 2400-2500MHz utawa 5800MHz

6.4G LTE: 725-770Mhz Utawa 4G LTE2600 2620-2690MHz

7. GPS

 

o Sampeyan bisa milih enem band frekuensi ing ndhuwur sing dibutuhake ing jammer 

o Pesenan ODM lan OEM 

o Total daya output: 14W 

o Jamming range: nganti 40m, radius jamming isih gumantung karo sinyal kekuwatan ing wilayah kasebut 

o Antena arah Omni eksternal mung link TX sing ditutupi mung ngisor 

o Pasokan listrik: 50 nganti 60Hz, 100 nganti 240V AC 

o Kanthi adaptor AC (AC100-240V-DC12V),

o Ukuran: 305 x 140 x 51mm 

o Bobot set lengkap: 2,8kg

 

Kaluwihan:

o Sistem pendinginan sing apik kanthi kipas pendingin ing njero

o Makarya tanpa mandheg 

o Kemampuan sing stabil

o Bisa digunakake ing mobil kanthi langsung, Kanthi pangisi daya mobil 

o Bisa nyedhiyakake jamuran 24/7/365 sanajan uga ing sistem pendinginan sing tetep.

o Nganti frekuensi band 7band, kalebu kabeh pita telpon seluler 4G 3G 2G, kanthi GPS utawa Bluetooth opsional.

 

Area Aplikasi:

o bisa ditrapake ing ruang rapat, ruang konferensi, museum, galeri, bioskop, aula konser, greja, kuil, restoran, kelas, pusat pelatihan, pabrik, bank, sepur, bis lan liya-liyane

o Kanggo sawetara lokasi tujuan khusus kayata rumah sakit, pompa bensin lan liya-liyane, coba tes lapangan dhisik kanggo mesthekake ora ana gangguan ing operasi peralatan lan instrumen sing normal

 

Garansi: Setahun wiwit tanggal pangiriman.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita