products

Jammer Signal GPS Mini

Halo, ayo konsultasi produk!

Jammer Signal GPS Mini


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
1. Maneka kantor, kantor rahasia, ruang negosiasi
2. Tokoh politik lan bisnis seluler njaga pemandangan kasebut
3. Organ partai lan pamrentah, macem-macem ruang rapat perusahaan cilik utawa sauntara
4. Kabutuhan khusus ing urip pribadi utawa bisnis

Spesifikasi Produsen

-GSM / CDMA: 850-960MHz
-3G: 2110-2170MHz
-WiFi: 2400-2485MHz
-GPS: L1. 1570-1610MHz utawa Lojack

Spesifikasi Dhasar

2M-10 M gumantung saka kekuatan lapangan sinyal operator
Ngisi daya listrik: AC110 ~ 240V
Batere internal: DC 4.2V
Kapasitas batere: 1200mAh
Konsumsi daya: 0,5W / jam
Ukuran host (dawa × jembaré × dhuwur): 95 × 48 × 17 mm
Bobot mandhiri: 290g

Cathetan: Jammer sinyal seluler bisa uga ora diidini diimpor menyang negara tartamtu amarga lisensi sinyal siaran utawa watesan liyane. Mangga dipriksa peraturan telekomunikasi negara sampeyan sadurunge ngirim pesen. Kita bakal nyetel GPS / CDMA / GSM / DCS / PCS kanggo sampeyan adhedhasar frekuensi sinyal negara sampeyan.
Jamming range gumantung saka kekuatan sinyal saka macem-macem sumber, uga kahanan lingkungan lokal.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita