banner-news

Apa aku kudu ngetrapake jammers sinyal ponsel ing pompa bensin, depot minyak, lsp?

Halo, ayo konsultasi produk!

Napa nggunakake jammer sinyal ponsel ing pompa bensin, depot minyak lan papan liyane?

Sinyal ponsel saiki meh ing endi wae, lan kabeh peralatan listrik diubengi. Nalika ponsel ora digunakake, sinyal sing diubengi kaya iki duwe gangguan minimal kanggo peralatan listrik liyane. Iki amarga nalika ponsel ora digunakake, ora ana pertukaran data ing antarane ponsel lan base station, lan ora bisa nggawe sinyal pangowahan dadakan. Peralatan listrik diubengi lapangan elektromagnetik sing relatif stabil, yaiku medan elektromagnetik statis. Gangguan medan elektromagnetik statis iki menyang peralatan listrik meh nol. Nalika nggunakake ponsel, ana ijol-ijolan data ing antarane ponsel lan base station, sing ngasilake sinyal mutasi acak, sing nyebabake medan elektromagnetik dinamis dibentuk ing sekitar peralatan listrik. Sinyal medan elektromagnetik dinamis iki bakal nyebabake sinyal gangguan mutasi, sing gampang Disfungsi peralatan listrik.

Nalika batere ponsel diwiwiti, nalika lonceng muni, bisa ngasilake energi kanthi cukup kanggo nyebabake percikan, sing bisa nyebabake kobongan. Departemen minyak, kimia, keamanan lan departemen liyane sing cocog wis negesake manawa pompa bensin nglarang panggunaan ponsel. Wis suwe wiwit dikenalake, nanging implementasine saiki ora becik. Peralatan ing pom bensin dikendhaleni komputer. Sinyal saka ponsel bakal mengaruhi operasi peralatan sing normal lan nyebabake pangukuran sing ora akurat. Sing luwih penting, percikan api bakal katon sajrone telpon saka telpon seluler, sing bisa nyebabake kobongan lan nyebabake bledosan ing pom bensin. Mula, pom bensin sing dadi area tahan kebakaran ora mung dilarang nggunakake ponsel ing stasiun, nanging luwih becik ora nggunakake ponsel ing jarak rong utawa telung meter ing sekitar pompa bensin. Ing wektu sing padha, pompa bensin kudu nyiyapake pratandha sing jelas nglarang telpon seluler, lan nyebarake umum babagan keamanan, supaya masarakat ngerti yen nelpon ponsel ing pom bensin mesthi bisa mlaku karo macan kasebut. Wis akeh kebakaran amarga panggunaan ponsel ing saindenging negara. Bebayane nggunakake ponsel ing pompa bensin wis akeh kawigaten. Disaranake supaya pom bensin nggunakake macet sinyal ponsel. Sinopec lan China National Petroleum Corporation wis unggul nggunakake jammers sinyal ponsel ing pompa bensin ing sawetara wilayah.

 


Wektu kiriman: Okt-18-2020