banner-news

Papat prekara sing kudu digatekake nalika nggunakake macan ponsel kanggo sinyal nglindhungi ing konferensi

Halo, ayo konsultasi produk!

Saiki, ana akeh merek jammer sinyal ponsel ing pasar, nanging umume dipérang dadi rong kategori: mesin rékayasa lan mesin biasa. Kaya jenenge, mesin teknik umume digunakake kanggo proyek sing dhuwur-panjaluk lan standar dhuwur. Karakteristik kasebut mbutuhake kinerja sing stabil, cocog karo kerja miturut lingkungan radio ing situs, lan operasi sing ora terganggu 24 jam. Telpon biasa minangka piranti sing umume digunakake sementara kanggo wektu sing cendhak. Prestasine ora dingerteni, sing bisa mengaruhi sinyal wong liya kanggo nggunakake ponsel, lan bisa uga mblokir area sing pengin diblokir nanging ora bisa ditrapake kanthi efektif.

Biasane, ora ana akeh wong ing ruang rapat, lan wong mung kumpul nalika kudu rapat, lan ing wektu sing padha, ana kahanan nalika telpon seluler kumpul. Sajrone rapat, kemungkinan besar telpon wong iki bakal muni sawetara, lan telpon wong kasebut bakal sawetara nalika. Mula, prelu dipasang tameng ruangan konferensi. Ing tangan siji, bisa ngganggu gangguan ponsel menyang rapat, lan ing tangan liyane, bisa uga efektif mbantu kerahasiaan konten rapat kasebut.

Dadi, apa pancegahan kanggo milih macet ponsel kanggo nglindhungi sinyal ing ruang konferensi?

1. Pilih piranti tameng saka pabrikan biasa, luwih becik kanthi laporan tes sing diterbitake dening Menteri Keamanan Publik;

Kapindho, kanggo njamin efektivitas efek perisai, coba gunakake mesin rekayasa, kayata mesin portabel rekayasa, sing bisa dibukak yen dibutuhake, lan bisa ditutup sawise digunakake;

3. Sadurunge dipasang, coba profesional nyoba sinyal ponsel ing situs kanthi efektif nglindhungi tanpa ngganggu wong liya utawa mbuang tenaga;

Papat, sampeyan mbayar sing dibayar. Yen anggaran ngidini, coba pilih peralatan bermutu, sing bisa ngirit akeh masalah sing ora perlu.

 

 


Wektu kiriman: Okt-20-2020