banner-news

Saliyane rega, faktor liyane apa sing kudu dipikirake nalika tuku jammer sinyal?

Halo, ayo konsultasi produk!

Faktor sing kudu dipikirake ing pilihan peralatan macet sinyal ponsel:

Pilihan jammer sinyal ponsel apik kanggo sampeyan. Aja percaya karo merek gedhe. Rega dudu faktor utama uga. Apa macet sinyal ponsel wis bisa dideleng saka macem-macem sertifikasi, bahan sing digunakake, lan teknologi pangolahan debugging perusahaan. Ana sawetara syarat dhasar kanggo milih jammer sinyal ponsel. Yen ana registrasi perusahaan resmi, apa ana merek dagang kadhaptar, lsp., Sampeyan bisa njaluk pabrikan menehi foto debug jammer sinyal ponsel, foto struktur internal, lan liya-liyane kabeh kanggo menehi hak sinyal ponsel macet Standar dhasar . Saka foto debugging, bisa dingerteni manawa frekuensi jammer sinyal ponsel iku persegi lan ana kekacoan, apa daya lebar debug frekuensi wis memenuhi syarat, apa bener ana 5 output ing 8 output ing njaba, lan ditemokake manawa akeh pedagang sing ora sopan ing pasar narik pelanggan kanthi rega murah. Kanthi cara iki, liwat metode ing ndhuwur, paling ora bisa dianggep ora diprodhuksi ing pabrik cilik lan lokakarya cilik, lan kualitas kasebut cukup dijamin.

Cara mbandhingake fungsi parameter piranti tameng:

Yen sampeyan tuku piranti jammer sinyal ponsel, sampeyan bisa mbandhingake paramèter lan fungsi data debugging kanggo ndeleng manawa sampeyan bisa nglindhungi tameng sinyal ponsel CDMA / GSM / DCS / PHS / 3G / 4G ing pita frekuensi kabeh. Apa saben saluran duwe output daya sing cukup, mesthine yen output saluran luwih akeh, luwih becik efek nglindhungi. Jagad iki jembar, lan operator komunikasi ing saben negara uga beda, lan standar jaringan sing diadopsi ing macem-macem wilayah uga beda. Kanggo para pelanggan, dheweke kudu ngerti ing endi kita kudu nggunakake peralatan kasebut lan apa efek sing kudu dipikolehi, lan golek pabrikan peralatan profesional kanggo menehi rekomendasi peralatan pendhukung sing cocog miturut papan panggunaan lan negara panggunaan.

Saiki, rega ing industri tameng domestik isih durung tumoto. Kanthi nyolong balok lan ngganti pos, nggunakake palsu, nyuda kekuwatan, propaganda palsu, lsp. Rega peralatan kasebut mung minangka referensi, ora luwih larang lan luwih larang. Luwih becik milih pabrikan profesional sing bisa nyedhiyakake layanan purna jual jangka panjang. Adol kadang psikologis, dudu produk. Nilai intrinsik dhewe.

 


Wektu kiriman: Okt-17-2020