banner-news

Faktor nemtokake pengaruh rega jammer sinyal ponsel

Halo, ayo konsultasi produk!

Sajrone proyek perisai sinyal kepungkur, bagean sing paling bisa nuduhake regane yaiku panjaluk nyata saka pelanggan, yaiku faktor sing pancen nemtokake rega yaiku panjaluk pelanggan. Contone, ing area njero ruangan 50m * 50m, biaya stasiun basa sing ora digunakake ing cedhak bakal luwih murah tinimbang stasiun pangkalan; biaya kamar mbukak tanpa papan perlindungan bakal luwih murah tinimbang papan perlindungan; Perisai band lengkap tanpa gangguan 24 jam bakal luwih murah tinimbang pedhot-pedhot rega tameng ing sawetara pita frekuensi kurang; rega tameng nyoba kasar (mung tameng tengah) luwih murah tinimbang tameng sing tepat; lsp.

Ing proyek kasebut, miturut kabutuhan pelanggan, tata letak situs lan kekuwatan sinyal radio, sistem tameng asring dibangun kanthi bentuk host tameng + distribusi antena. Iki minangka teknologi sing dipercaya luwih profesional lan efektif ing bidang tameng. Cara tameng sing disenengi agensi keamanan luwih dipercaya tinimbang piranti siji, lan regane beda-beda miturut ukuran area tameng lan lingkungan ing situs.

Ing kulawarga, sawetara wong tuwa kuwatir manawa anak-anake bakal kecanduan jaringan ponsel lan bakal nimbang tuku jammer, lan dheweke kanthi diam-diam tuku sinyal jammer kanthi atusan ewu dolar. Piranti kasebut bakal langsung ngganggu panggunaan ponsel ing lingkungan kasebut. Telung operator utama kasebut bakal nindakake investigasi sawise nampa komplain kasebut. Yen ditemokake, bisa uga bakal ukuman ilegal.

Mula, faktor sing nemtokake rega macet sinyal ponsel yaiku panjaluk pangguna. Syarat tameng dhuwur lan regane larang, lan regane murah bakal dikurangi. Nanging, maksud asli nglindhungi yaiku entuk efek tanpa kena pengaruh pihak katelu, mula tameng sing luwih sampurna ora bakal murah. Ukum regane nemtokake

 


Wektu kiriman: Okt-19-2020