banner-news

Solusi

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Meeting Room Cell phone Jamming Solutions

    Solusi Jamming Ponsel Ruang Rapat

    Solusi HiSea Cell Phone Jamming Signal kanggo VIP ing Kantor Perdana Menteri Yordania. Ing taun 2011, thanks kanggo gaweyan pelanggan, kanthi solusi profesional, dheweke sukses menang: Sistem sinyal Jamming ponsel kanggo bangunan langsir kaca kaca 6 lantai, ...
    Waca liyane
  • High Power Prison Jamming Solution

    Solusi Jamming Penjara Daya Tinggi

    HiSea High powe Solution Jammer ing kunjara Panama La Jolieta Ing taun 2013, HiSea duwe penghormatan dadi panyedhiya solusi kunjara Panama La Jolieta. Profil solusi: Dipasang nganggo 3 set band lengkap sinyal sinyal listrik gedhe, kabeh jammer dipasang (kanthi Gap).
    Waca liyane
  • Full Band High power Vehicle Jamming System

    Sistem Jamming Kendaraan Kendaraan Dhuwur Band

    Solusi Jammer Sinyal HiSea kanggo Kendaraan Militer Kenya Ing taun 2012, kerja sama karo pelanggan, kanthi sukses dadi pemasok militer Militer Kenya. Salah sawijining proyek sing kerja sama, jammer sinyal sing dipasang ing kendaraan / kendaraan sing mbutuhake bukti bledosan. Profil solusi: diinstal nganggo 2 set ...
    Waca liyane