banner-news

Sistem Jamming Kendaraan Kendaraan Dhuwur Band

Halo, ayo konsultasi produk!

Solusi Jammer Sinyal HiSea kanggo Kendaraan Militer Kenya

Ing taun 2012, kerja sama karo para pelanggan, dadi pemasok soultion Militer Kenya.

Salah sawijining proyek sing kerja sama, jammer sinyal sing dipasang ing kendaraan / kendaraan sing mbutuhake bukti bledosan.

Profil solusi:

Dipasang nganggo 2 set band lengkap HiSea jammer sinyal.

1-20101G53033b7


Wektu kiriman: Okt-19-2020