banner-news

Solusi Jamming Penjara Daya Tinggi

Halo, ayo konsultasi produk!

Solusi Jammer HiSea High power ing kunjara Panama La Jolieta

Ing taun 2013, HiSea duwe penghormatan dadi panyedhiya solusi kunjara Panama La Jolieta.

Profil solusi:

Dipasang nganggo 3 set band lengkap sinyal jammer sinyal listrik gedhe, kabeh jammer dipasang (kanthi Gap).

1-201016115634523


Wektu kiriman: Okt-19-2020