banner-news

Solusi Jamming Ponsel Ruang Rapat

Halo, ayo konsultasi produk!

Solusi HiSea Cell Phone Jamming Signal kanggo VIP ing Kantor Perdana Menteri Yordania.

Ing taun 2011, thanks kanggo upaya pelanggan, kanthi solusi profesional, dheweke bisa menang ing bid kasebut:

Sinyal ponsel sistem Jamming kanggo bangunan gorden kaca refleksi 6 jubin, minangka kantor VIP Kantor Perdana Menteri Yordania. Kanggo bangunan tembok tirai kaca enem lantai udakara 12000 meter persegi, desain pungkasan yaiku tameng ruangan konferensi tenaga listrik 0088. kabeh blocker nganggo FRP (Fiber Reinforced Polymer / Plastik) Rod Antena, gangguan ring antena rod 360 °, saben daya bisa diatur, jarak kadohan miturut frekuensi lan nilai daya sing nyata.

1-201016112G2335


Wektu kiriman: Okt-19-2020