products

Waterproof Portable Rampung Jammer

Halo, ayo konsultasi produk!

Waterproof Portable Rampung Jammer


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Spesifikasi Produsen:

 

-CDMA 800: 850-894MHz
-GSM 900: 925-960MHz
-GSM 1800: 1805-1880MHz
-GSM 1900: 1920-1990MHz
-3G: 2110-2170MHz
-GPSL2-L5: 1170-1280MHz
-VHF: 135-174MHz
-UHF: 400-470MHz
-315MHz
-4G LTE: 725-770MHz
-4GWIMAX: 2345-2400MHz, 2500-2690MHz
-LOJACK: 167-175MHz

(Pita frekuensi opsional)

 

Spesifikasi Dhasar


Pasokan listrik: Digunakake sawise nyambungake pasokan listrik
Radius Jam: Nganti 1000 meter
Total output daya: 300W
Tegangan: AC110 utawa 220-240V / DC, 24V-27V
Suhu operasi : -10 ℃ nganti + 50
Kelembapan operasi: 5% nganti 80%

Ukuran piranti: 513mm * 462mm * 233mm
Bobot piranti: 40KG


Cathetan:
1. Jammer disesuaikan miturut pita frekuensi saka macem-macem negara, 

   tulung konfirmasi manawa negara tuku lan negara panggunaan nyata konsisten. 

   Yen ora, ora bisa digunakake. Waca fungsi jammer sadurunge tuku.

2. Yen jammer listrik kurang (kayata jammer genggem) kanggo piranti blocker sinyal daya dhuwur

   (kayata router WIFI sing kuwat, peralatan audio Bluetooth, lsp), efek kasebut bakal kurang 

   utawa malah ora bisa macet.

3. Dilarang digunakake nalika ngisi daya.

4. Aja nggunakake jammer genggem minangka jammer desktop.

5. Aja nggunakake jammer sadurunge nyambungake antena.

 

Waterproof  Portable Done Jammer (图1)1-200924104436150.png

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita