products

Jammer Sign-Hand-WiFi WiFi

Halo, ayo konsultasi produk!

Jammer Sign-Hand-WiFi WiFi


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan Produk

1. Jammer sinyal Jammer Jam Tangan HS-S40J. 

2. Antena: 4 PCS antena Omnidirectional 

3. Daya output: 2800mW 

4. Area Aplikasi: Wawancara hadiah, diskusi rahasia, mbela nyolong, informasi bisnis, lsp. 

 

Spesifikasi 

Jinis Frekuensi: (kita bisa ngganti band apa wae miturut kebutuhan sampeyan) 

 

Tipe A:

(A) Frekuensi: CDMA 870-880MHz 

(B) Frekuensi: GSM 935-960MHz 

(C) Frekuensi: DCS & PHS 1805-1920MHz 

(D) Frekuensi: WiFi 2400MHz

Tipe B:

(A) Frekuensi: CDMA & GSM 870-960MHz 

(B) Frekuensi: DCS & PHS 1805-1920MHz 

(C) Frekuensi: 4G 2600 MHz 

(D) Frekuensi: WiFi 5800MHz

 

1. Jam Kerja: 2-3 jam kerja suwene 

2. Suhu kerja -40 ~ +55 derajat celcius 

3. Kelembapan Relatif: 20% -95% 

4. Semidiameter interception: 2-30 meter 

5. Konsumsi Energi: 1.5W 

6. Pasokan Daya: AC110-220V ± 10% / DC5V 45-55Hz 

7. Kotor kasar: 0,4KG 

8. Ukuran produk: 15 * 8.3 * 4.2cm 


 

Teknologi 

1. Konsumsi daya sithik. Bisa kerja 2-3 jam 

2. Efektif nggawe langganan. Mung ngganggu downlink lan ora ana interception ing base station. 

3. Portabilitas ekstrem. Bobot kanggo mesin lan antena mung 0,5KG 

4. Nggunakake teknologi gangguan frekuensi lan frekuensi mini-super dhuwur. Efisiensi dhuwur. 

5. Desain wiwitan sirkuit alon-alon. Elemen kasebut bisa njaga kahanan operasi sing stabil kanthi integrasi dhuwur. 

6. Jammer duwe 4 antena, saben output 2-3 watt (output bisa diatur) 

7. Ngadopsi bahan paduan aluminium lan entuk efisiensi tinggi kanggo dadi panas lan tameng

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita